Loppiaislohi-pilkkikisat 2017

Loppiaislohi 2017 tulokset


Kilpailutoimikunnan tiedotus 4.1.2017

Loppiaislohi-kisa perjantaina 6.1.2017 klo 10-14.

Kisatoimisto avataan kilpailuaamuna klo 8.00.

Kuten aikaisemmin tuli jo mainittua, sääolot saaattavat muuttua nopeasti annetuista ennusteista. Nyt on loppiaiseksi luvassa n. -20 pakkasastetta, toivottavasti keli kuitenkin jonkin verran lauhtuisi. Ainakin vaikuttaisi iltapäivää kohti niin tekevän.

Lieneekö vuoden 2015 toisinto, pakkasta oli silloinkin aamulla hurjat -24, osallistujia oli kuitenkin 170 ja kolmella ensimmäisellä oli 15 kilon lohisaaliit, lähes puolet kävi punnituttamassa saaliinsa. Toivotaan nytkin vähintään yhtä hyvää kalantuloa.

Joten lämmintä riittävästi päälle ja tulille kyllä pääsee lämmittelemään, jos kylmä yllättää.

Huomatkaa, siirtyminen parkkipaikalta kestää kymmenisen minuuttia. On hyvä varata aikaa kävelyynkin, ettei vaatteet pääse hikoamaan. Jään vahvuus lähtöalueella on nyt 26-27 cm, jota pakkanen vahvistaa vielä jonkin verran, sekä on siltä osin lumeton, pinta ei ole liukas, mutta ei liukuesteistä ole haittaakaan. Muualla on lunta viitisen senttiä, jään vahvuus reilut parikymmentä.

Toivotamme kaikki osallistujat tervetulleiksi Loppiaislohi-kisaan 2017.

Torisevalla nähdään!

t. Kilpailutoimikunta

Kilpailutoimikunnan tiedotus 2.1.2017

Loppiaislohi-kisa pidetään perjantaina 6.1.2017 klo 10-14. Tervetuloa!

Pikkupakkaset ovat mahdollistaneet lähtöpaikan lisäjäädyttämistä, jota tälle viikolle luvattu kireäkin pakkasjakso tulee vielä edesauttamaan. Jäädytystä jatketaan koko tämä viikko. Kilpailu pystytään näin ollen järjestämään Loppiaisena.

Jään kantokyky tulee riittämään, onhan se jo muuallakin järvialueella yli parikymmentä senttistä. Lisäjäädyttäminen tekee kuitenkin pinnan lähtöalueelta todella liukkaaksi, joten on syytä varautua kunnon liukuesteisiin. Varsinkin, jos siihen vielä sataa lunta. Lumisadetta on tullut tänään kolmisen senttiä, aikaisemmin sitä ei jäällä ollut, eikä vettä ole jään päällä, joten liikkuminen siellä on vaivatonta. Kisa-aamuksi on luvattu sopivaa kilpailusäätä , tämän hetkinen ennuste lupaa vähän yli -10 astetta, mikä on oikein mukava, jäälläoloa ajatellen.

Järvi on ollut rauhoitettuna viimeisen istutuserän jälkeen, joten runsasta kalantuloa on odotettavissa kisapäivänä edellisvuosien tapaan. Jäälle pystytetty teltta toimii kisakeskuksena, sieltä saa myös makkaraa ja lämpimää juotavaa, joita tarjoillaan lisäksi jäällä pilkkimisen lomassa. Kylmän yllättäessä voi järven molemmissa päissä olevilla laavuilla käydä nuotioilla lämmittelemässä.

Pysäköintialueena on järven eteläpäässä oleva sivutie, joka kulkee kantatie 66:n suuntaisesti. Paikoitukselle ohjataan etelän puoleisesta liittymästä, joka lähtee Keskinen Torisevan puolesta välistä. Kts.kartat. Aamulla saattavat tien pinnat olla jäiset, varatkaa aikaa ja noudattakaa erityistä varovaisuutta liikenteessä paikoitusaluetta lähestyttäessänne. Seuratkaa opastusta ja ohjausta kilpailupaikalle.

Säännöt

t. Kilpailutoimikunta

Kilpailutoimikunnan tiedotus 28.12.2016

Loppiaislohi-kisan järjestäminen suunniteltuna päivänä on vielä osittain tulevien pakkasten varassa. Jäätä on toki 17-21 cm vahvuudella, mutta odotettavissa olevan suuren pilkkijämäärän vuoksi jäälle olisi toivottavaa saada lisävahvuutta.

Tällä hetkellä on muutama aste pakkasta, joka lauhtuu kuitenkin loppuviikkoa kohti. Onneksi ennusteet ovat kohtalaisen hyvät, ensi viikoksi on luvattu kylmää, jopa lähelle -15 asteeseen.

Kelit saattaa vaihdella nopeasti ennustuksista poiketen, joten haluamme katsoa tilannetta aina 2.1.saakka, jolloin voimme varmistaa kilpailupäivän.

Olemme joka tapauksessa järjestäneet kilpailulle varapäivän 21.1.17, joka otetaan käyttöön, ellei Loppiaisen jääolot ole turvalliset. Seuraamme siis vielä jään vahvistumista ja ilmoitamme sivuillamme lopullisen kilpailuajankohdan alla mainittuna ajankohtana.

Järvi on ollut rauhoitettuna viimeisen istutuserän jälkeen, joten runsasta kalantuloa on odotettavissa kisapäivänä edellisvuosien tapaan.

Jäälle pystytetty teltta toimii kisakeskuksena, sieltä saa myös makkaraa ja lämpimää juotavaa, joita tarjoillaan lisäksi jäällä pilkkimisen lomassa.

Kylmän yllättäessä voi järven molemmissa päissä olevilla laavuilla käydä nuotioilla lämmittelemässä.

Pysäköintialueena on järven eteläpäässä oleva sivutie, joka kulkee kantatie 66:n suuntaisesti. Paikoitukselle ohjataan etelän puoleisesta liittymästä, joka lähtee Keskinen Torisevan puolesta välistä.

Kartat

Seuratkaa opastusta ja ohjausta kilpailupaikalle.

Kilpailutoimikunta on valmiina huolehtimaan kilpailijoiden viihtymisestä ja toivottaa kaikki osallistujat tervetulleiksi Loppiaislohi-kisaan 2017!

Seuraava tiedonanto annetaan 2.1.2017

Seuratkaa tiedotuksiamme.

t. Kilpailutoimikunta


Tiedotus 13.11.2016

Virtain Urheilukalastajat ry toivottaa teidät tervetulleiksi Yläinen Torisevalle perinteiseen Loppiais-lohikisaan ja pilkkikauden avaukseen perjantaina 6.1.2017.

Jäävaraus! Tarvittaessa siirrämme kilpailun 21.1.2017.

Kilpailuaika on 10-14

Osallistumismaksut ovat sarjoittain: Miehet 20 €, Naiset 20 €, nuoret alle 15v 10 €

Kilpailukalat: kirjolohi, siika ja taimen

Säännöt

Kilpailutoimikunta tiedottaa tarkemmin kilpailusta viikosta 51 lähtien.

Järvi on rauhoitettu viimeisen istutuserän jälkeen, joten edellisvuosien tapaan on taas mahdollisuus pilkkiä runsaita kalasaaliita.

Seuratkaa ilmoitteluamme.


Virtain Urheilukalastajat


Kuvia vuoden 2017 kisoista!

Kuvia vuoden 2015 kisoista!


Aiempien vuosien kisatuloksia:

2016

2015

2014 - Ei tuloksia, kisaa ei järjestetty jäätilanteen takia

2013

2012 - Ei tuloksia, kisaa ei järjestetty jäätilanteen takia

2011

2010

©Virtain Urheilukalastajat     Toteutus: HD Markkinointi