Ajankohtaisia tiedotteita

TORISEVA 21.9.2017

Kalastuskausi jatkuu Torisevalla - istutukset jatkuvat, joten saalista on tarjolla.

Istutuksia on tehty kesän aikana, edellinen täydennys tehtiin elokuulla ja nyt laitettiin reilusti kirjolohta perhokalastuksen SM-karsintaan su 24.9.2017 silmällä pitäen. Järvi on rauhoitettu n. viikoksi kilpailuun asti, heti sen jälkeen lupamyynti avataan uudelleen. Istutamme mahdollisesti vielä yhden erän ennen pilkkikalojen tuontia.

Torisevalla on mahdollista kalastaa aina marraskuussa tehtävään rauhoitukseen saakka. Silloin tehdään ennen jäitten tuloa talvi-istutus ja rauhoitus kestää Loppiais-lohikisaan asti. Ilmoittelemme rauhoituksesta ja kisoista tarkemmin lähempänä ajankohtaa.

Kalat ovat nyt parhaimmillaan alkusyksyn viileissä vesissä, suunnaksi Toriseva ja kireitä siimoja!

Suoritamme alueella valvontaa, luvattomasta pyynnistä tehdään aina ilmoitus poliisille, josta seuraamuksena on vähintään sakko tai muu oikeustoimi.

Kalastajat, jos teillä on huomauttamista jostakin, ottakaa yhteyttä kalastusvastaaviin tai puheenjohtajalle. Voitte myös tiedottaa palautelaatikon kautta sivullamme.

Nuorten lohikalastustapahtuma Yläinen-Torisevalla la 30.9.17 klo 10-14

Järjestämme 7-17-vuotiaille nuorille kalastustapahtuman, jossa heille tarjotaan mahdollisuutta lohenkalastukseen. Nelituntisen päivän aikana käydään läpi kalastukseen liittyviä asioita, kalastellaan suurimman osan ajasta ja lopuksi kokoonnutaan laavulle, missä paistelemme makkaraa ja tarjoamme lisäksi pientä purtavaa juotavan ja nokipannukahvin kera.

Mukana tapahtumassa on myös Suomen Vapaa-ajan kalastajista nuorten kalastuksenohjaaja Jyri Haapanen antamassa vinkkejä kalastamiseen.

Kalastuspäivä on neljäs tänä vuonna Torisevalla järjestetyistä nuorten kalastustahtumasta. Tilaisuus on nuorille avoin ja maksuton.

Kalastus Torisevalla on sallittu ainoastaan virvelillä tai perholla, joten ottakaa sen mukaiset kalastusvälineet matkaan. Paikalta löytyy muutama varavirveli, jos omaa ei ole. Avustamme tarvittaessa kalastusvälineiden käytössä. Lasten huoltajat ovat tervetulleita mukaan, varsinkin nuorempien kohdalla olisi suotavaa. Voitte kalastella lastenne mukana.

Parkkipaikat löytyvät on Torisevan eteläpäässä olevalta sivutieltä ja kokoonnutaan sieltä laavulle.

Tervetuloa nuoret vanhempineen Torisevalle ja muistakaa pukeutua sääolojen mukaan!

Jos tulee kysyttävää, katso sivulta yhteystiedot.

Muuta kalastukseen liittyvää nuorille www.fisuun.fi

Herraskosken rauhoitus

Herraskoski on rauhoitettu kaikelta kalastukselta 1.9.2017 - 15.11.2017 taimenen kuturauhoituksen ajan.

Virtain Urheilukalastajat

©Virtain Urheilukalastajat     Toteutus: HD Markkinointi